Tuesday, June 10, 2008

Sudah Sampai...















Barangan mu anto dah sampai. Terima kasih. Tu semua barang yang madi antar. Jersey tu ok... padan. Kasut dari holland tu dah di lekat di peti ais. Keychain kasut... aku dah bagi kat mek p n mekzue.
Madi... terima kasih bebanyak. Nanti bagi no akaun dan maybe ada mende nak kirim lagi. hehehe

4 comments:

madier said...

Sama2 nan..hahaha..bereh,kalu nok kirim lg..bgtau jer...kalu ada brgnya dan bpatutan reganya..aku beli ke mung..siap letak dlm blog tu...hahaha..best2..

Mc Zue said...

poyo nya nan ko pakai jersey tu... macam tak muat jer aku tgk... heheh salah baju ker salah camera...
Untuk madier... thanks sebab ader juga something dari sana untuk aku..

madier said...

Mczue...bakpe aku dokleh bg komen kat blig mung?wat lah cam dnan ni...ada 4 pilihan..google,openID,name,anonymous...kat blog mung takdok...aku try nok bg komen,kena sign up goole akaun bagai..tak kuasa..hahaha

Mata Hati said...

kenapa tak nampak muka model baju..tu konpius aku...