Monday, June 16, 2008

Akhirnya Konvo juga...

Alhamdulillah konvo juga akhirnya. Setelah berpenat lelah selama 4 tahun mengulangkaji pelajaran maka tamat juga. Dapatlah segulung ijazah. Grad tak lah sehebat mana. Sekadar cukup-cukup makan je. Kecewa juga sebab kemudahan dah ada... Abah sponsor motor... kakak sponsor pc. Tapi syukur juga lah sebab grad.
Ni ngan kekawan selepas konvo

Bersama Cok Dang

Bersama Madier

Ni pulak gambar semasa konvo master. Bersemangat nak ambik master sebab agak kecewa dengan result degree dulu. Bila dah ada master ni, terasa nak ambik Phd pulak. Tapi tak tau bila.

Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan semasa saya belajar dahulu.


5 comments:

sweepstake lotto said...

The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

free lotto said...

Nice blog. Thats all.

danny said...

Thank you VM

Mc Zue said...

wahhh siap dengan gamba konvo lagi tu... wanita yang di sebelah danny tu sapa? hehehehe

Mata Hati said...

Alhamdulillah tahniah la ye dah grad pun..Dengan semangat & identiti ko aku rasa kau mampu untuk ke tahap PHD ataupun Prof. Percayalah cakap aku ni. Good luck!!