Monday, October 19, 2009

Dah hampir 1 semester...

Assalamualaikum...

Rupa-rupanya dah hampir habis 1 semester koi kat sini. Kelas dah pun habis. Sekarang tengah sibuk menanda kertas kuiz, assignment dan tugasan. Seperti selalunya, koi suka guna pen merah Papermate Kilometrico untuk menanda. Terasa licin dan lancar. Dakwatnya pun terang. Harganya pulok muroh (koi dapat free je majikan bagi).

Selepas ni akan key in carrymark pulok. Pastu bermula minggu depan akan jaga exam pulok. Jadual jaga exam mungkin hari ni tahu. Pastu, bila paper koi dah exam, koi kena tanda la pulok guna pen Kilometrico tadi. Dah siap baru lah selesai gred pelajar koi.

Rasanya sama je tugas2 ni dengan di tempat kije lama cuma subjek je baru.

Sekarang koi masih lagi berulang dari Kuantan. Tido sini baru je 2 - 3 kali. Tapi koi tak tido di rumah yang diberi, koi numpang tido umah suki. Balik tengah malam ke Kuantan ada la sekali je. Rasanya, dah biasa dah berulang. Nak kira letih, jogging lagi letih.

Rupanya dah hampir 1 semester koi disini ye... hmmm... terasa baru je lagi...