Friday, May 16, 2008

Happy Teachers Day

If life is a game, I wish you will always win.
If life is a journey, I wish you will walk on roses.
If life is a rainbow, I wish you will always have the brightest days.
If life is a joy, I wish you always smile.
may everyday bring you happiness and peace in your heart...
happy teachers day!

2 comments:

jankaulu said...

aku pernah jadi cikgu, ada lah 2, 3 orang yg wish aku. tapi murid lama taun 98, 99 dan 2000. walaupun dah beranak pinak mereka still ingat rupanya kat aku.

cuma aku je yg kurang ingat kat cikgu aku, yg paling ingat ilah cikgu shafie dan Miss Lim...sbb mrk sangat baik hati.

kalaulah dapat jumpa...

Anonymous said...

betul la bila org kata ingatan tu penting sebab melalui ingatan la membuatkan org akan rasa terharu n suka... macam yg aku lalui bila student wish happy teacher day rasa diri dihargai jer... hehehe