Monday, July 13, 2009

Bosan di ganggu...

Assalamualaikum...

sekadar hiasan

Tadi ada jurujual kereta area Muadz ni telefon. Tanya lagi ke aku ni nak kete apa. Bosan sungguh. Ingatkan student yang telefon. Yang tak tahannya dia ni mendesak, siap paksa lagi jual kete aku ni pada dia. Kalo esok dia tepon lagi, kena maki hamun la jawabnya. Apa, dia ingat bila kije baru, kete pun kena baru?

Sebenarnya kisah ni bermula minggu lepas. Dia datang ke sini dan jumpa kebanyakkan staff baru untuk dijual kereta. Menurut Suki n Ja, dia ni memang muka tak malu, kalis maki hamun dan macam2 lagi kalis. Ramai juga lah yang dah beli (terbeli) kete ngan dia. Dia ni memang bebas sangat keluar masuk. Sampai kadang2 tu dalam kelas kita pun dia masuk. Nasib baik la minggu lepas aku sempat pass dia ni ke McZue... selamat aku. Aku terus lari nyorok dalam bilik.

4 comments:

Mc Zue said...

patut pun.. puas aku dok ngelak..tak daya wooo..

jankaulu said...

selamat datang...anggaplah ianya bulan suai kenal, he he he.

tapi memang!, mana boleh paksa-paksa. Tak kan nak semua baru.

tapi dia akan jelma lagi, tak akan berputus asa.

madier said...

hahahaha...sekeh jer kapla nye...sambil kata "biasa ni...biasa ni..!!!"

@zura said...

x payoh layan... kalu nok beli kete baru atau 2nd hand atau nk renew roadtax+insuran.. meh jumpa aku... :D