Thursday, October 16, 2008

Respek@yahoogroup...

Menyampah betul dengan group respek ni. Suka-suka dia je nak add email kita dalam group dia. Berlambak2 email masuk dalam inbox kita. Group ni tidak melambangkan nama dia. Moderator ni tak RESPEK langsung dengan hak kita.

Rasanya ramai kawan2 yang dah terkena dengan group yang tak hormati hak orang ni. Kalau kita nak sangat join group dia, kita sendiri akan sign in nanti. Apa yang boleh kita buat ye dengan group ni untuk mengelak perkara ni dari berulang?

6 comments:

jankaulu said...

menyampah jugak aku pun...

danny said...

dia nak kita baca borak2 dia, iklan2 dia dll. Pulak tu campur2 plak isu.

Mc Zue said...

SOKONG NAN..SOKONG..MENYUSAHKAN ORNG JER..

madier said...

NAN..AKU PUN DAH KENA..BARU JER KENA...TGK DLM MAILBOX..BERSEPAH SAMPAH..CAMNE DIAORG LEH MASUK EIK??

tak respek orang said...

moderator tu main add je email address yang dia dapat. so empunya email tu akan dapat la sampah2 tu.

jankaulu said...

huh! menyampah, ni aku nak emosi ni...