Thursday, October 9, 2008

Letih...

Letih betul hari ni. Ni baru balik makan tengahari. Dari pukul 10 pagi tadi sampailah pukul 2 tadi tengok budak buat presentation. Tu pun tak habis lagi sebab ada juga student yang tak hantar assignment lagi. Kalau tak hantar assignment, macam mana nak present ye tak?

Sebenarnya assignment budak2 ni dah bagi awal2 semester dulu. Mereka kena buat Business Plan untuk subjek Entrepreneurship. Sepatutnya submit hari Selasa baru2 ni. Yang jadi tak hantar lagi tu sebabnya mereka baru nak pulun buat selepas raya. Mana la dan nak buat dalam masa 2 hari. Sakit jiwa dibuatnya dengan budak2 ni. Penyudahnya tadi aku kabor 'Next monday U all set kan masa, venue and pergi booking laptop n lcd. Pastu panggil saya. Ni last chance saya bagi'. Ceh! dalam jadi lecturer killer ni, ada gak sifat tolak ansur hehehe...

Seminggu dua ni sibuk la sikit. Minggu depan budak2 ni ada midterm. Lepas tu sibuk la pulak kita nak menanda skrip jawapan. Lepas tu, terhegeh2 pulak menyiapkan carrymark. Pastu sibuk plak jaga exam final. Lepas siap semua sekali, barulah boleh relax. Maknanya, bila sibuk2 ni, jarang la dapat berblog. Cuma dapat membaca blog2 orang je la jika ada masa senggang.

Ok lah. Cukup sampai disini dulu. Lain kali tulis lagi. TQ

4 comments:

wawadave said...

These kids never learn.. Kita gak yg stay up menando.. Bak kata member2 yg sepekan.. tanda paper kita dpt dosa and pahala..Pahala bila dialog "La ila ha illallah..." keluar tp dosa bila diikuti dgn "apa la bengong sgt jawapannya nih?":-)

Mc Zue said...

setuju wawa .. setuju. heheheh

jankaulu said...

kan dah ajar banyak kali, bengong la budak ni. makan apa tah!ni soalan tutorial, dah buat dah, huh!

he he he...dosa kot...entah.

Eja said...

kalu x terluah rasa 'sakit marah' tu...menbarah dlm ati plak..so terpaksa la..luahkan ngn kata2.. kot2 leh ubat sakit tu kn... kite x berniat pun nak kumpul dosa...